Over vereniging

 
Sport en spel. Ontspanning en recreatie. Tennis en voetbal. Ze gaan allen samen.
 
In het laatste geval zeker bij Oranje Wit. In 1925 is deze vereniging opgericht als voetbalvereiniging en het laatste decennium uitgegroeid tot een omniumvereniging en omgedoopt tot "Sportvereniging Oranje Wit", met als takken van sport: voetbal, tennis, biljart en een soos.
 
Het idee om leden die zijn uitgevoetbald aan zich te blijven binden door middel van andere sporten is een goede keuze gebleken. "De tennis" is begonnen in augustus 1997 en floreert als nooit te voren. Tennis is niet leeftijdsgebonden en is een welkome aanvulling voor mensen die actief geweest zijn in andere sporten waar dat wel het geval is. Maar ook voor degenen die niet eerder aan sport hebben gedaan is tennis een sport waar men op elk niveau aan de nodige beweging toe komt. Een gediplomeerd tennisleraar kan er voor zorgen dat u binnen afzienbare tijd een redelijk balletje kunt slaan. Op ons complex liggen vijf prachtige, door het NOC/NSF goedgekeurde kunstgrasbanen  waar vrijwel het gehele jaar op getennist kan worden. Daarnaast kan je in onze gezellig ingerichte kantine terecht voor een kopje koffie of een ander drankje. 
 
Jaarlijks organiseren wij allerlei activiteiten, zoals toernooien, clubkampioenschappen, jeugddagen, racketochtenden, -middagen en -avonden en uitwisselingen met andere tennisverenigingen, zodat je snel contacten kunt leggen met andere leden. Als KNLTB-lid kan je tevens meedoen aan open toernooien bij andere verenigingen en als team meedoen aan de competitie.
 
Mocht je geïnteresseerd zijn en meer informatie willen inwinnen, kijk dan op onze website www.oranjewittennis.nl of stuur ons een mailtje of kom gewoon eens poolshoogte nemen op ons complex.
 
 
 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 639 0578

Adres

Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht