Onze sponsors


SV Oranje Wit maakt al ruim tachtig jaar deel uit van de Dordtse samenleving. De club behoort tot de grootste verenigingen in de wijde omgeving, met voetbal, tennis en biljart heeft onze vereniging voor elk wat wils. Samengevat is de sportvereniging Oranje Wit één van de grootste en modernste clubs van Dordrecht en omgeving met een sterk clubgevoel, een ijzersterke organisatie, gezonde prestatiedrang, een prettige warme uitstraling, veel jeugd, historisch besef, een fraaie accommodatie en veel gezelligheid. De normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor we een sympathieke uitstraling hebben.

"De tennis" is begonnen in augustus 1997 en floreert als nooit te voren. De toekomst van de vereniging vereist financiële armslag welke niet alleen uit contributie- en kantineopbrengsten kunnen worden gegenereerd. Als sponsor kunt u ons daarbij helpen, de naam van uw bedrijf in zakelijke zin te verbinden aan onze vereniging, dient twee doelen  naast een sociaal-maatschappelijke activiteit kunt u ook uw bedrijf op een positieve manier profileren. Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Onderstaande sponsoren willen graag kennis met u maken en wij zijn er trots op dat onderstaande bedrijven onze club sponsoren! Deze bedrijven gingen u al reeds voor in de vorm van een bord, banier, advertentie in ons clubblad De Oranje Witter, windvangers, narrowcasting, aankleding competitieteams, toernooisponsoring etc.!

Wij hopen dat ook u interesse heeft in onze vereniging en besluit om sponsor te worden, het levert uw bedrijf positieve aandacht en business-to-business op. Graag informeren wij u omtrent de mogelijkheden, u vindt de contactpersonen van de sponsorcommissie bij de tab “bestuur en commissies”.
De hoofdsponsor van Sv Oranje-Wit. Virtual Printer.nl heeft als online-drukker sinds 1995 ervaring met het drukken van promotie drukwerk. Virtual Printer staat bekend om betrouwbaarheid, snelle (gegarandeerde) levering en ondanks de voordelige prijzen, de hoge kwaliteit van het geleverde drukwerk. Virtual Printer onderscheid zich in de markt door het leveren een constante hoge kwaliteit drukwerk. Virtual Printer is gespecialiseerd in het drukken van Ansichtkaarten, Visitekaartjes, Flyers, Folders, Posters, Briefpapier, Stickers en Brochures maar ook voor maatwerk kunt u bij Virtual Printer terecht. 
De hoofdsponsor van het jaarlijks terugkerend BeneVia Oranje Wit Open! Tevens ook al jarenlang subsponsor van sv Oranje-Wit. BeneVia heeft zijn oorsprong in een aantal zelfstandig werkende assurantiekantoren, die zich voornamelijk richten op de regio Rijnmond en Drechtsteden. De thans aangesloten kantoren bevinden zich verspreid over het werkgebied en hebben allen naast hun eigen uitstraling de toevoeging van BeneVia. U kunt bij BeneVia terecht voor al uw vragen m.b.t. Hypotheken, Verzekeringen en Financieringen. Met als slogan: “Zekerheid zonder zorgen”.

Aarnoutse Loodgieters- en Installateurs is in 1990 opgericht door Frans Aarnoutse en is al jarenlang een zeer gewaarde sponsor binnen sv Oranje Wit. Het Van Maren 40+ tennistoernooi is mede powered by Aarnoutse Loodgieters-Installateurs. Het echte familiebedrijf met aandacht voor kleine en grote klanten is werkzaam in de regio Rotterdam - Dordrecht en omstreken. Het is een bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap, service, klantvriendelijke instelling en een sterk adviserende rol levert haar diensten aan bedrijven, Gemeenten, zorginstellingen, overheidsinstanties, scholen en aannemerij. Met als slogan: “Betrouwbaarheid heeft een naam”http://www.uwhuidmooier.nl/ 

Being You Skin Improvement is een professioneel en bekend instituut in Dordrecht en omstreken en is gespecialiseerd in huidverjonging, definitief ontharen en verwijderen van tatoeages. Sinds 2010 is Being You Skin Improvement een sponsor waar Oranje Wit trots op is! Huidverbetering, de huid gezond houden en u een moment van rust (ontstressen) gunnen staat centraal. Bovendien bieden ze u hierin het beste resultaat op natuurlijke wijze, in een vertrouwelijke sfeer. De kracht en resultaat van de behandelingen zit in jarenlange ervaring (meer dan 15 jaar) en deskundigheid op het gebied van huidverbetering. 

Dunia Coatings ontwikkelt en produceert high performance industriële coatings, markeerinkten en is daarnaast gespecialiseerd in hoogwaardige gebruiksklare verf.  Het Dunia Coatings Mosseltoernooi wordt sinds 2011 ondersteund door Dunia Coatings. De producten van Dunia Coatings worden veelal gebruikt in de staal en landbouwindustrie. Tevens is Dunia Coatings gespecialiseerd in hoogwaardige gebruiksklare verf. Een van de sterke punten van het bedrijf is dat Dunia Coatings in staat is op individuele wensen van klanten in te spelen. Met als slogan: “Ons doel is uw resultaat”.

 
Amega Fleet is een jong bedrijf. Opgericht in 2009 met naast directeur Kees Peels een team van specialisten op het gebied van fleet-management. Zakelijk gezien valt Ames, net als dealers van verscheidene andere merken, onder de vlag van Amega Holding. De historie gaat terug naar 1947, toen Ames op papier het dealerschap verkreeg van Volkswagen. In 1952 werd de eerste Ames-vestiging in Dordrecht geopend. Niet alleen groeide het aantal vestigingen, in de loop der jaren kwamen er tal van merken bij. Amega is uitgegroeid tot het belangrijkste automotive concern in Zuid-Holland Zuid. Mede door de ontwikkeling van perifere bedrijven op het gebied van huren, leasen, schadeherstel en bedrijfswageninrichting. Het is dan ook volkomen logisch dat Oranje Wit trots is om te kunnen zeggen: ,,Oranje Wit: Ames staat er achter”!! 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 639 0578

Adres

Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht