Nieuwsbrief oktober 2019

1. Dunia Coating Mossel Toernooi

Het is weer zover, november nadert en dan  nog even lekker een gezellig toernooi spelen! Geef je dan op voor het Dunia Coatings Mosseltoernooi 2019. Het toernooi  wordt gespeeld van zaterdag 16 november tot en met zaterdag 23 november 2019.  

Introductie van tennis(st)ers van buiten de vereniging wordt toegejuicht. ( hoe meer zielen hoe meer vreugd ) Er worden alleen dubbel partijen gespeeld . U kunt u maximaal opgeven voor twee onderdelen. Onderdelen zijn:  HD 5/6, HD 7  , HD 7 ( 55+) HD 8/9 en zo ook de categorieën voor DD en GD.  
Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Bij gelijke stand wordt de partij beslist door een match tiebreak (wie het eerst 10 punten heeft met 2 punten verschil).  

Inschrijving voor deelname aan het toernooi is gratis! De inschrijving sluit op 11-11-2019 11:00 uur😊  

Na de finales ( op 23 november) gaan we voor u een heerlijke mosselen dan wel saté maaltijd verzorgen. Dit gaan we op een andere wijze doen dan anders nl. volgens het “Allyoucaneat“ principe. Onbeperkt eten (desgewenst van beide lekkernijen) voor 10 euro per persoon. 
U dient wel van tevoren uw voorkeur op te geven zodat onze inkopers goed weten wat te kopen.  

Aanmelden kan via www.toernooi.nl en via [email protected]   We zien uw inschrijving graag tegemoet.   Toernooi commissie Dunia Coatings Mosseltoernooi!

2. Invullen van de bardienst voor 2020

In december heeft u weer de mogelijkheid om zelf in het systeem aan te geven wanneer u uw bardienst wil en kunt vervullen. Maakt u hier géén gebruik van dan laten we het systeem eind december de ontbrekende dagen invullen. U wordt dan alleen op de hoogte gesteld wanneer u Wordt verwacht. U dient dan of zelf voor vervanging te zorgen of zelf met iemand anders te ruilen.

3. Algemene Leden Vergadering

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering zal gehouden worden op 18 november a.s. om 20:00 uur in de kantine van de voetbal. U bent bij deze allen hiervoor uitgenodigd.

4. Oliebollen toernooi 2019

Op 28 december a.s. gaan we weer het jaarlijkse Oliebollentoernooi organiseren. Geef je hiervoor snel op via [email protected] want VOL is VOL!

5. Nieuwjaarsreceptie 2020

Op 11 januari 2020 wordt de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie weer gehouden in de kantine van de voetbal. Heeft u hiervoor interesse volg dan onze berichtgeving op www.oranjewittennis.nl. Een ieder is van harte welkom!

6. Bestuursmededeling

Jan Ponte en Ad van Ballegooijen hebben besloten om per 31 december a.s. te stoppen met hun activiteiten voor Oranje Wit. Zij hebben (eerst onder de paraplu bij John de Waard ) en daarna samen een aantal jaren de kar mogen trekken. Zij vinden het tijd worden dat anderen deze taken gaan overnemen. De opvolging is al in gang gezet en als daar iets definitiefs over te melden valt zullen we dat via een aparte mail aan u kenbaar maken. Jan en Ad bedanken u voor het vertrouwen wat u in hen hebt gesteld.

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 639 0578

Address

Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

KVK-nummer

40321535