Nieuwsbrief mei 2019

Beste Oranje Wit Tennislid,

Hierbij de Nieuwsbrief van mei 2019.

Inhoud: 
 1. Competitie
 2. Aandacht voor: Houd je hoofd erbij
 3. Elie van Maren Toernooi 2019
 4. Een dags toernooi 2019
 5. Zomer abonnement aanbieding Oranje Wit Tennis
 6. Oranje Wit Open Toernooi 2019
 
 
1. Competitie.
Vanaf 12 april jl. doen er weer 8 teams mee met de KLNTB Voorjaars competitie. 1 team op de donderdag avond, 5 teams op de vrijdag avond en 2 teams op de zondag!  Kom op deze dagen gerust een kijkje nemen en zien hoe de teams het ervan afbrengen. Zij zullen uw support erg op prijs stellen!
 
Tevens als u interesse heeft om deel te nemen aan de najaarscompetitie dan verwijs ik u naar onze Verenigings Competitie Leiders: Yvette van Lonkhuizen en Jacqueline de Roo. Zij kunnen u van alle informatie voorzien!
  
2. Houd je hoofd erbij!   
Onder de naam ‘Houd je hoofd erbij!’ wordt de komende maanden binnen SV Oranje Wit geld ingezameld voor Stichting Stophersentumoren.nl ! Verschillende leden van onze club hebben (in)direct te maken met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) door een hersentumor. Het geld wordt besteed aan onderzoek naar nieuwe methoden om diverse soorten hersentumoren te behandelen. Hiervoor is geen subsidie beschikbaar; alle onderzoeken worden bekostigd vanuit donaties.
 
Keepershelmen 
Tijdens de actiemaanden wordt ook aandacht gevraagd voor het thema keepershelmen. “In 2017 zat de schrik er binnen de club flink in toen een jeugdspeler (keeper) in botsing kwam met een doelpaal”, vertelt Arjen in ’t Veld, één van de initiatiefnemers van de actie ‘Houd je hoofd erbij!’. “Gelukkig leidde dit niet tot blijvende schade, maar NAH had het gevolg kunnen zijn. De KNVB stelt het dragen van een keepershelm niet verplicht. Zolang het dragen vrijwillig blijft, komt het op het gezonde verstand van de ouder(s) en de sporter zelf aan. We hopen met deze actie, naast een mooi bedrag voor onderzoek naar behandeling van hersentumoren, dus ook bewustwording binnen de club te creëren: realiseer je hoe gezegend je bent met een stel goed werkende, gezonde hersenen. En bescherm die grijze massa!”
 
Kick-off
Op 2 april werd ‘Houd je hoofd erbij’ gelanceerd tijdens de businessclubavond met Kees Jansma. Vanaf 15 april staan er op diverse plaatsen spaarpotten in de vorm van hersenen en herkenbare collectebussen. Ook op andere manieren laat het actiecomité de komende periode van zich horen. Arjen: “We hangen posters op en zijn druk bezig met de opzet van een actie tijdens de Matthijs Mensen Dag. Achter de schermen wordt gewerkt aan bijzondere stukken voor tijdens een veiling. Wat we verder nog ondernemen, merkt iedereen vanzelf!”
 
Actiepagina
Meer informatie over de actie, en het doel, is te lezen op de speciale actiepagina: https://stophet.nl/SV-Oranje-Wit-in-t-Veld/ . Online doneren is daar mogelijk, er worden met regelmaat blogs geplaatst én er is te zien welk bedrag we met de club bij elkaar hebben gespaard. Het eindbedrag wordt bekendgemaakt tijdens de Matthijs Mensen Dag op 22 juni 2019.
 
 
3. Elie van Maren Toernooi 2019 voor oud-voetballers. 
Dit toernooi wordt voor de 21 ste maal georganiseerd op de banen van de SV Oranje Wit Tennis.
Indien u oud-voetballer bent en boven de 35 jaar dan kunt u zich hiervoor inschrijven via www. toernooi.nl ( zoek op Elie van Maren toernooi) of via email: [email protected] . Vermeld wel svp met wie u wilt spelen en uw verhinderingen. In de tenniskantine liggen flyers waar u nog meer informatie op vindt. 

Tijdens dit toernooi zal er ook penalty schieten georganiseerd worden. Iedere aanwezige kan tegen een kleine vergoeding een aantal penalty’s nemen op een keeper van de S.V. Oranje Wit. Dit zal plaatsvinden op maandag 17 juni of dinsdag 18 juni met de finale op donderdagavond 20 juni. De opbrengst zullen wij doen toekomen aan “Hou je hoofd erbij “ zoals hierboven omschreven.

 
4. 1-dags toernooi 2019 
Zoals elk jaar wordt begin augustus weer het 1 dags toernooi voor senioren georganiseerd.
Bent u 50 jaar of ouder dan kunt u zich hiervoor inschrijven bij Thijs Wolst ( [email protected] of [email protected] . De datum waarop dit wordt gehouden is 1 augustus 2019. Wees er snel bij want vol is vol!
 
5. Zomer abonnement Oranje Wit Tennis 
Elk jaar krijgen wij weer vragen of er alleen een zomerabonnement mogelijk is. Als Bestuur zijnde hebben we besloten dat we het dit jaar weer mogelijk gaan maken. Dit betekent overigens wel dat je gedurende die periode lid wordt van de KNLTB en dat je een aantal zaken goed in de gaten dient te houden. Onderstaand geven we die zaken aan: 
We gaan het "zomer abonnement "weer nieuw leven inblazen. In de periode 1 mei t/m 31 augustus kun je dit afsluiten voor € 50,-- per persoon.
 
Er zijn wel enige beperkingen:
 1. Op maandag kan er beperkt worden gespeeld in de ochtend helemaal niet ivm onderhoud banen en op maandagmiddag alleen als er vrije banen zijn i.v.m. racketmiddag ( die gaat voor alles)
 2. Op woensdag ochtend kan er niet gespeeld worden i.v.m. racketochtend.
 3. Op vrijdag avond kan er niet gespeeld worden ivm competitie of racketavond en op zondagen tijdens competitie is er beperkt ruimte.
 4. Deelnemen aan deze racket middag ochtend en avond behoort wel tot de mogelijkheden.
 5. Er kan niet gespeeld worden in de avonduren tijdens Elie van Maren toernooi  15 t/m 23 juni a.s.
 6. Er kan niet gespeeld worden tijdens 1 dags toernooi overdag (  1 augustus a.s.)
 7. Er kan niet gespeeld worden in de avonduren tijdens Oranje Wit Open Toernooi ( 24 augustus t/m  1 september  a.s.
 8. Indien je je aanmeldt krijg je een pasje voor afhangen. Dit moet altijd gebeuren! 
Nou heel verhaal maar dit is om misverstanden te voorkomen!
 
6. Open Toernooi S.V. Oranje Wit Tennis
Van 24 augustus t/m 1 september wordt weer het  altijd gezellige open toernooi op onze vereniging gehouden.
Niet alleen spelers van Oranje Wit maar ook van verenigingen vanuit de hele regio zullen weer hun rackets kruisen.

Voor komend seizoen mogen we ons verheugen op een nieuwe hoofdsponsor namelijk : Sport Paramedisch Centrum Van Wensen en De Jongh.


Het thema van dit jaar is Allyouneed is love! Het park zal worden omgetoverd tot een waar liefdes paradijs.
 

Op vrijdag 30 augustus is er weer de inmiddels vermaarde feestavond en zal er die avond ook weer € 500,= worden verloot onder de deelnemers.
 
We hopen dan ook dat veel Oranje Witters zich zullen inschrijven. Dit kan vanaf eind mei via Toernooi.nl
 
Tot dan!

Zo dit was de eerste nieuwsbrief van 2019! De volgende kunt u verwachten medio oktober 2019.
 
Bestuur SV Oranje Wit Tennis
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 639 0578

Address

Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

KVK-nummer

40321535